Semper Cons | iznajmljivaci
Tko smo mi?

Tko smo mi?

Duje i Tomislav, dugogodišnji prijatelji i zaljubljenici u Dalmaciju, su pokretačka snaga Semper Consa. Visoko obrazovani, profesionalni, iskusni u radu i opsjednuti ljepotama regije, naš cilj je priuštiti gostima nezaboravno iskustvo i izgraditi povjerenje i trajne veze s našim partnerima.

Naše iskustvo i detaljna analiza tržišta pokazali su da postoji mnoštvo neiskorištenih prilika i potakli nas na prve korake. Individualan pristup svakom partneru i gostu omogućava nam detaljan uvid u Vaše želje i potrebe.

Nudimo kompletnu brigu o Vašem objektu i gostima te apsolutnu transparentnost poslovanja. Strast i profesionalnost su naš recept i ono čime se ponosimo.

U 2023 nas tim je prosiren za jos 2 clana, Zrinku i Anitu.
Mlada i ambiciozna, Zrinka se pridruzila SemperConsu u svibnju 2023. Slijedeci snove, zivot ju je donio u Split sa svega 19 godina. Trenutno studentica prava, postala je ljubiteljica Splita i Hajduka. Svakim danom Zrinka pokazuje posvecenost i strast prema poslu u gradu koji zove domom.
Pridruzivsi se ekipi u lipnju 2023, Anita je poslijednji dodatak SemperConsu. Podrijetlom iz Crne Gore, dolazi u Split sa 22 godine i radi u SemperConsu uz studij prava. Iako je nova kako u timu tako i u gradu, njena odlucnost i volja za radom su impresivni. SemperCons je njezin pocetak, ali uz evidentnu strast i pozrtvonost, tko zna gdje joj je kraj.

Obratite nam se s povjerenjem

više od 40 klijenata
30+ lokacija
5000+ zadovoljnih gostiju
hrHrvatski